El festiu de l'1 de novembre, Tots Sants, ha caigut diumenge aquest convuls 2020. Són molts els treballadors i les treballadores que es pregunten si és festiu el dilluns 2 de novembre. En molts llocs sí que serà festa dilluns que ve, segons el calendari laboral de 2020, ja que s'ajorna la festivitat del diumenge al dilluns, per la qual cosa hi haurà qui gaudirà del pont de Tots Sants. Aquesta decisió competeix als governs autonòmics, que són els encarregats de traslladar els festius que cauen en el seté dia de la setmana a una altra data perquè els treballadors puguen gaudir-lo.

Pont de novembre: el 2 de novembre és festiu a València?

El dilluns 2 de novembre, Dia dels Difunts, serà festiu en sis comunitats del país. Es tracta de comunitats el govern de les quals ha decidit desplaçar el festiu nacional de Tots Sants al dilluns immediatament posterior i que podran gaudir, així, del pont del 2 de novembre. Les comunitats que sí que tindran pont són: Andalusia, Aragó, Astúries, Castella-la Manxa, Madrid i Extremadura.

En la resta d'autonomies i ciutats autònomes, inclosa la Comunitat Valenciana, el 2 de novembre serà laborable, ja que el festiu s'ha canviat per una altra data. El següent pont serà el del dilluns 7 de desembre, atés que es desplaça el festiu nacional del Dia de la Constitució, que enguany també cau diumenge. Per a eixa data, com ara, també dependrà de les autonomies la data en la qual es reemplaça el dia no laborable i algunes sí que podran gaudir, doncs, del pont de desembre.