La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha explicat aquest dimarts que s’ha compromés amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) a revisar les restriccions pel coronavirus sobre l’accés de públic als camps de futbol si la situació de la pandèmia millora en els pròxims dies.

Barceló ha mantingut aquest dimarts una reunió amb el president de l’FFCV, Salvador Gomar, que li ha traslladat els problemes que, en la seua opinió, afronta el futbol d’aquesta territorial després de la prohibició d’accés de públic a les instal·lacions esportives arran del decret del dia 6 d’aquest mes.

“Ens hem compromés amb la Federació a revisar la norma dictada, que venç el 9 de desembre, i veurem quina és la situació. Si millora, evidentment ens plantejarem alleujar alguna de les mesures restrictives que en aquests moments tenen les competicions federades”, va dir Barceló després de la reunió.

El públic del futbol base, més exposat ara al coronavirus

El president de l’FFCV, mentrestant, ha mostrat amb dades com el públic està més exposat a infeccions per COVID-19 fora dels recintes que dins, segons han informat fonts de l’organisme federatiu.

A més, Gomar ha explicat el greuge comparatiu amb altres activitats i els greus problemes econòmics que comporta la prohibició per als clubs modestos de la Comunitat Valenciana.

“La valoració és molt positiva. Ana Barceló ha empatitzat amb el futbol. Que hi haja un missatge de la consellera dient que es revisarà la norma és un avanç molt important. No sabem quan, però creiem que en breu es podrà revisar”, ha declarat Gomar.