Un autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València va rebre, aquest dimecres de vesprada, tirs quan circulava per la zona de la Malva-rosa, segons han indicat a Europa Press fonts de la Policia Local.

Els impactes es van produir presumptament amb una escopeta de perdigons, cap a les 18.30 hores, quan el vehicle de l’EMT transitava per l’entorn del carrer Beat Juan Grande, en els voltants de l’avinguda de la Malva-rosa.

L’autobús de l’Empresa Municipal de Transports pertany a la línia 99 d’aquesta companyia, que cobreix el recorregut entre l’estació del Cabanyal i el Palau de Congressos de la capital valenciana. Després de tindre coneixement de l’incident, efectius de la Policia Local i de la Policia Nacional es van desplaçar al lloc on van produir-se els fets.

El diari Las Provincias, que publica una informació sobre aquest incident, assenyala que els tirs es van produir sobre dos autobusos de l’EMT de la línia mencionada i que, a conseqüència dels impactes, es van trencar els cristalls posteriors del vehicle. A més, precisa que no va haver-hi ferits.