La pròxima temporada de LaLiga començarà el cap de setmana del 15 d'agost després que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), LaLiga i el Consell Superior d'Esports (CSE) arribaren a un acord en una reunió que va presidir el director general d'Esports, Albert Soler, va informar el CSE a través d'un comunicat.

Javier Tebas i Luis Rubiales, presidents de LaLiga i de l'RFEF respectivament, van arribar a un acord per a no celebrar partits de la competició domèstica durant el cap de setmana del 23 d'abril del 2022, dia en què està previst que es dispute la final de la Copa del Rei.

Per la seua banda, el CSE va prendre la decisió final respecte a la jornada del 31 de desembre a causa del "desacord existent" entre els organismes que presideixen Tebas i Rubiales. L'últim dia de l'any es jugaran tres partits de la jornada de lliga, però estaran regits per "criteris de proximitat".

"Només els equips que hagen de desplaçar-se mínimament podran competir, amb la finalitat de respectar la seua tornada a casa dins del termini i en la forma escaient de cara a la celebració de la nit de Cap d'Any", va exposar el CSE en el comunicat.

Soler va agrair a la RFEF i a LaLiga "la disposició al diàleg per a dotar les nostres competicions d'un marc de certesa necessari".