El duo espanyol femení de voleibol de platja, format per Liliana Fernández i Elsa Baquerizo, ha perdut aquest divendres contra la parella xinesa Xue Chen i Wang Xingxing en la tercera jornada del grup B dels Jocs Olímpics de Tòquio, disputada al Shiokaze Park, en dos sets (21-13 i 21-10).

La parella espanyola, que arribava a aquesta última jornada amb una victòria contra les neerlandeses i una derrota contra les estatunidenques, finalment es va haver de conformar amb la tercera posició, però continua viva en els Jocs. Ara, hauran d'esperar fins a aquest dissabte per a saber si es fiquen directament en huitens com una de les millors terceres o queden relegades a la ronda prèvia de 'lucky losers'.

[Consulta el calendari dels Jocs]

Igual que va ocórrer en el seu partit contra els Estats Units, Fernández i Baquerizo no van tindre opció davant de la parella xinesa i van caure amb claredat després de 36 minuts d'encontre. L'experimentada Xue Chen i la prometedora Wang Xingxing van dominar el joc en tot moment i van traure bitllet a huitens com a segones del grup.