El Llevant UE ha anunciat que permetrà que qualsevol adult puga entrar amb un abonament infantil o juvenil al partit del pròxim dijous 28 d’octubre, contra l’Atlètic de Madrid, per a compensar la baixa assistència al Ciutat de València aquesta temporada.

El fet que el partit es dispute entre setmana i a les 21.30 hores ha provocat aquesta decisió del Llevant, que encara no s’ha pronunciat sobre si mantindrà aquesta iniciativa de cara al següent partit a casa, previst per al dilluns 1 de novembre a les 21.00 hores contra el Granada.

Al marge que aquests dos partits es vagen a jugar de nit i entre setmana, el club valencià està intentant corregir una tendència preocupant amb la fluixa assistència de públic al seu estadi aquesta temporada, en la qual compta amb poc més de 16.000 abonats.

En el partit del passat dissabte contra el Getafe, l’assistència oficial va ser de 14.551 aficionats en el primer partit en el qual el Ciutat de València va obrir al cent per cent les seues quasi 24.500 localitats, i, encara que és la millor entrada de la temporada, està molt lluny de les xifres registrades abans de la pandèmia, quan comptava amb més de 22.000 socis.

En les primeres jornades de la Lliga, 11.989 espectadors van estar en directe en el Llevant-Celta del dimarts 21 de setembre i l’entrada contra el Rayo Vallecano, l’11 de setembre, va ser de 12.974, en totes dues ocasions amb un seixanta per cent de l’aforament permés, mentre que en la jornada inaugural en van ser 9.700 els seguidors que van presenciar el xoc contra el Reial Madrid.

Només en aquell partit contra el Reial Madrid, amb aforament màxim del quaranta per cent, es van esgotar les sol·licituds dels socis per a poder assistir al partit.