L’Associació de Veïns de Benimaclet i altres membres vinculats al grup coordinador que treballa per erradicar el botellot s’han reunit amb l’oficial de la Policia de Barri de Benimaclet per a traslladar-li el seu malestar per la situació que provoca aquesta situació al barri. En la reunió, li han traslladat la necessitat urgent de coordinar les accions juntament amb la Policia Nacional.

L’associació va informar que, d’altra banda, estan elaborant un “mapa del soroll” a partir de dades proporcionades pels residents de diverses zones del barri que també pateixen els danys d’aquestes actuacions.

Els veïns han reconegut que “valorem positivament la reunió mantinguda i esperem que es continuen mantenint amb regularitat per tal d’intercanviar informació i propostes” i agraeixen “la presència a la plaça de Benimaclet de la Policia Local des de dimecres passat, però insistim que han de dur-se a terme accions coordinades entre regidories i les diverses administracions per a atacar aquesta pràctica d’una manera global”.