La Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur) ha anunciat que llançarà de nou la campanya de l’ús de la mascareta en els locals d’oci per a sol·licitar la col·laboració dels clients, usuaris i ciutadania en general davant de l’“increment de contagis, que perjudica tota la societat”. En aquests moments, la incidència acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants supera els 75 casos. Ahir es van tornar a superar els 500 contagis diaris en un sol dia.

És una cosa que el president de Fotur, Víctor Pérez, i el seu secretari general, Juanjo Carbonell, van traslladar aquest dimecres a la consellera de Sanitat, Ana Barceló; Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme; Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública, i Herme Vanaclocha, subdirectora d’Epidemiologia de la Conselleria.

En la reunió, la patronal va insistir en la necessitat de recordar a la ciutadania la importància de complir les mesures sanitàries i advertir que “la relaxació social en l’ús de la mascareta és un element clar de contagi”.

Fotur llançarà la seua campanya en xarxes socials, cartelleria, vídeos i publicitat en els locals d’oci, a fi de buscar un “oci segur i divertit”.