Des d'aquest dilluns 27 de desembre una vintena de joves de l'Eliana estan participant en el Campus Jove de Nadal, amb tallers d'oci saludable per a aprofitar aquestes vacances escolars. La programació s'estendrà fins al pròxim 5 de gener i inclou activitats d'arts escèniques, en què els i les assistents, d'entre 12 i 14 anys, aprenen dansa, a crear els seus propis monòlegs i expressió corporal o cuina saludable. El Centre d'Informació Juvenil també ha organitzat un taller d'interpretació amb càmera i vídeo que s'impartirà entre els pròxims dies 3, 4 i 5 de gener, en què els participants tindran l'oportunitat de gravar els seus propis vídeos per a cinema i televisió. 

A més, aquest dijous 30 de desembre les activitats nadalenques s'amplien amb Espai 3.0. D'entrada lliure, els majors de 12 anys podran gaudir d'un matí replet d'activitats gratuïtes a la plaça d'Europa d'11 a 14 hores. En Espai 3.0, els i les joves de l'Eliana podran fer un circuit per a patinets elèctrics, participar en una escape room, jugar al Mario Kart o aprendre una mica més sobre la realitat virtual. 

El regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha convidat tots els joves elianers i elianeres a gaudir durant tot el matí del dijous d'Espai 3.0 i ha recordat que totes les activitats es duran a terme respectant les mesures sanitàries.