Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Dos antivacunes intenten boicotejar la vacunació al col·legi de L'Arenal de Xàbia

Van avisar la Guàrdia Civil per a denunciar l'administració dels vials als escolars i els agents els van dir que el procés està autoritzat i és legal

L'entrada principal al col·legi públic L'Arenal de Xàbia

La jugada no els va eixir bé. Dos antivacunes van acudir ahir al col·legi públic L'Arenal de Xàbia. Ací estaven sent vacunats els escolars d'entre 5 i 11 anys. Van avisar la Guàrdia Civil i van manifestar que la seua intenció era que els agents identificaren els responsables d'inocular els vials als xiquets i les xiquetes. Volien denunciar-los, ja que sostenien que la vacunació és "irregular".

Els agents de la Guàrdia Civil van acudir al centre. Quan els dos antivacunes els van explicar que volien denunciar que s'injectaren les vacunes als escolars, es van posar en contacte amb els seus comandaments. A continuació, segons han indicat a aquest diari les fonts consultades, els agents els van informar que no farien cap denúncia, atés que el procés de vacunació als escolars està autoritzat i és legal.

Els antivacunes no van tindre èxit. Si pretenien acovardir els sanitaris, els professors i les famílies, els agents els van deixar clar que els responsables de dur a terme la vacunació estaven actuant correctament.

Compartir el artículo

stats