Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Policia Nacional evita el suïcidi d’una jove a Gandia

Cotxe de la Policia Nacional de Gandia

Agents de la Policia Nacional han salvat la vida d’una jove de 21 anys que amenaçava de llançar-se des del terrat del seu edifici. Els policies van aprofitar un descuit de la dona per a allunyar-la de la zona de perill i traslladar-la a un lloc segur.

Els fets van ocórrer a Gandia quan una jove va acudir a les dependències policials i va lliurar una carta de la seua companya de pis en la qual mostrava la seua intenció de llevar-se la vida.

Davant de la gravetat dels fets i la situació d’urgència, ja que es desconeixia el lloc on podia trobar-se, els agents ràpidament es van desplaçar fins al seu domicili, on, amb la col·laboració també d’altres veïns, la van localitzar en el terrat de l’edifici.

Els policies van aconseguir entaular un diàleg amb la víctima per a calmar-la i que reconsiderara les seues intencions i, en un moment de descuit, els agents van aconseguir allunyar-la de la zona de perill.

Una vegada la dona va ser traslladada a un lloc segur de la zona, els agents van donar l’avís als serveis mèdics, que es van fer càrrec de la víctima.

Compartir el artículo

stats