Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Zoo s'acosta al soul i a la mar en "Grauera"

La banda grava en directe al port de Gandia el seu primer single després de publicar 'Llepolies'

Zoo ha comptat amb la col·laboració de Sandra Monfort, Lia Kali, Clapas i David Martínez.

La banda gandienca Zoo, que l'any passat publicava el seu tercer disc, Llepolies (ZOO Records, 2021), i que actualment es troba girant per tot el país, acaba de publicar el videoclip d'una nova cançó. "Grauera" és el nom d'aquest single gravat en directe al port de Gandia i que compta amb la col·laboració de Sandra Monfort i Lia Kali als cors, Clapas a la bateria i David Martínez a la trompeta.

El videoclip va ser rodat el mes d'abril passat per ElHombreViento a l'interior d'un dels magatzems del port de Gandia, situat al barri del Grau.

Segons explica la banda, "Grauera" és un cant a l'amor, a la rutina i al trànsit a això que anomenem la "vida adulta", dibuixant un retrat costumista i romàntic de la vida en un poble portuari.

Zoo torna amb aquest nou tema als ritmes lents més rappers, acostant-se al soul, sense abandonar els beats electrònics propis del seu estil musical. A més, per a aquesta ocasió ZOO ha sumat nous elements instrumentals que donen a la cançó una sonoritat única i poc usual en la banda de Gandia. Dos coristes, bateria i trompeta participen en aquest tema el so del qual es va registrar en directe durant el rodatge del clip.

"Grauera" és el primer single publicat per Zoo després del llançament de Llepolies, el seu tercer disc, que durant aquest any de vida ha sigut guardonat amb el Premi Carles Santos a millor disc de música urbana i ha estat nominat a millor àlbum alternatiu en els Premis Odeón o en els Premis MIN (Premis de la Música Independent).

Nova música per a aquest 2022 en el qual la banda continuarà recorrent tot el país amb la gira de presentació del seu últim treball, una gira que passarà pels Concerts de Vivers de València el 8 de juliol -amb totes les entrades venudes- i que culminarà al desembre amb els dos concerts de fi de gira: el 3 de desembre al Wizink Center de Madrid i el 10 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Compartir el artículo

stats