Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Benaguasil presenta el seu pla de millora d’instal·lacions esportives

El regidor Rubén Araque i l’arquitecte repassen els detalls del pla

L’Ajuntament de Benaguasil, per mitjà de la Regidoria d’Esports, ha presentat el projecte de reforma del complex esportiu municipal, tant en qüestions de manteniment com en inversió.

El programa d’actuacions preveu la renovació de les pistes existents de tenis, de pàdel i de frontenis en benefici dels usuaris, a més d’una important inversió per a millorar la pista multiesport.

A més d’aquestes millores, s’augmentarà l’oferta lúdica i esportiva amb la construcció d’una nova pista multiesportiva per a la pràctica de diverses disciplines i la construcció d’una pista de skate park per als aficionats a aquesta pràctica esportiva.

El pla de millora es completa amb l’adquisició de maquinària nova per al centre esportiu municipal i la renovació dels vestuaris i les dutxes de la piscina d’estiu.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha destacat la inversió que el consistori durà a terme, després d’escoltar les demandes i necessitats de la ciutadania, per a continuar fomentant l’esport al municipi i garantir el millor servei als usuaris: “Des de l’Ajuntament, les actuacions de condicionament i millora de les instal·lacions esportives són constants, hem executat ja diverses actuacions durant una primera fase i ara posarem en marxa aquest pla per a mantindre i crear instal·lacions i serveis esportius nous amb els quals oferir als nostres veïns unes instal·lacions òptimes”.

Compartir el artículo

stats