Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La banda de Castelló de Rugat es proclama guanyadora en el 35é Certamen de Música de Moros i Cristians d’Elda

La Unió Musical Benicadell obté un premi valorat en 5.000 euros

Unio Musical Benicadell

El Teatre Castelar d’Elda va acollir, dissabte passat, la 35a edició del Certamen de Música de Moros i Cristians, en el qual van participar la Unió Musical de Polop de la Marina, la Societat Unió Lírica Pinosera i la Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat.

La peça obligatòria per a totes les bandes participants va ser Carlos Coloma, una marxa cristiana d’Azael Tormo Muñoz, que va ser membre del jurat juntament amb Rafael García Vidal i Juan José Navarro.

Com és habitual, l’AMCE Santa Cecília va actuar mentre el jurat feia les seues deliberacions. Aquest va atorgar un tercer premi, valorat en 2.000 euros, a la Societat Pinosera, amb 177 punts; un segon premi, valorat en 3.000 euros, a la Unió Musical de Polop, amb 204 punts, i un primer premi, valorat en 5.000 euros, a la Unió Musical Benicadell, amb 207 punts.

La peça de lliure elecció que va presentar la banda de Castelló de Rugat va ser Músic i Llanero, una marxa mora de Rafael Mullor Grau, que, sota la batuta del seu director, Juan José Martí Gómez, els va catapultar al primer premi d’aquest certamen. Un premi que van poder celebrar al costat de molta gent del poble que va acompanyar l’associació més nombrosa de Castelló de Rugat.

No és la primera vegada que la Unió Musical Benicadell es proclama campiona del Certamen de Música de Moros i Cristians d’Elda, ja que 15 anys abans, en 2007, van aconseguir un altre primer premi sota la batuta de Jordi Soler Carbó.

Compartir el artículo

stats