Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Vall d’Albaida registra dos sismes en un interval de quatre minuts

Els moviments sísmics es van localitzar als municipis de Benicolet i Ráfol de Salem

La Vall d’Albaida registra dos sismes en un interval de quatre minuts IGN

Els municipis de Benicolet i Ráfol de Salem, a la comarca de la Vall d’Albaida, van registrar ahir a la vesprada sengles moviments sísmics en un interval, entre tots dos, de quatre minuts, segons van informar fonts de l’Institut Geogràfic Nacional (IGN).

El primer es va produir a les 19.14 hores al sud-oest del terme municipal de Benicolet i va tindre una magnitud de 2,4 graus en l’escala Richter. L’epicentre es va localitzar a nou quilòmetres de profunditat.

El segon sisme es va registrar a les 19.18 hores al nord-oest del terme municipal del Ráfol de Salem i va tindre una magnitud de 2,6 graus. L’epicentre es va situar a cinc quilòmetres de profunditat.

Aquests són el sisé i el seté sismes, superiors a 1,5 graus de magnitud, que es produeixen a la província de València al llarg d’aquest mes de maig i els dos s’inclouen dins dels de major magnitud des de l’inici de l’any fins ara, després dels de Catadau, de 3,0 graus (27 gener); Millares, de 2,9 graus (27 gener), i Catadau, de 2,7 graus (3 febrer).

Compartir el artículo

stats