Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

València

El districte innovador de Vara de Quart agafa velocitat de creuer

La vicealcaldessa, Sandra Gómez, i el redactor de l’estratègia, Miquel Barceló, presenten el pla per a convertir aquest polígon en un gran focus d’atracció d’inversions per al sector de la innovació

La vicealcaldessa, Sandra Gómez, durant la presentació del districte innovador Arturo Iranzo

La vicealcaldessa, Sandra Gómez, i el redactor de l’estratègia, Miquel Barceló, doctor enginyer i membre del comité assessor de 22@ network, han presentat, a la seu de l’empresa Emivasa, l’estratègia per a convertir el polígon Vara de Quart en un districte innovador que actuarà com a tractor de grans inversions i que aspira a atraure importants inversors de la nova economia. Aquest ambiciós projecte de desenvolupament econòmic per a la ciutat de València aspira a convertir aquesta zona industrial en un referent del sector innovador, tecnològic i creatiu.

La vicealcaldessa ha anunciat que a Vara de Quart s’escometrà “l’operació de regeneració urbana més gran que es va a viure a la nostra ciutat”, perquè transformarà les 60 hectàrees d’un “polígon industrial” en un “polígon tecnològic” que serà el “gran motor econòmic” de la València del futur. A curt termini, d’ací a cinc anys, es revisarà el PGOU per a establir les bases d’aquest “fet històric” que, a partir de 2027, convertirà aquest districte en un focus d’atenció tecnològic d’àmbit mundial.

Per la seua banda, Miquel Barceló ha assenyalat que Vara de Quart Districte d’Innovació permetrà a València “jugar i competir en la Champions de la innovació i del coneixement”. Competir per atraure el talent i la capacitat d’inversions amb la resta de capitals del món que lideren la nova economia, com Seattle, Boston o Barcelona.

Compartir el artículo

stats