Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Paco Roca recull 20 anys de vinyetes a la Casa de Cultura de Xàtiva

L’Ajuntament edita un llibre que es posarà a la venda amb fins benèfics

Paco Roca, en una imatge d’arxiu AGUSTÍ PERALES IBORRA

Per segona vegada, Paco Roca recull en un llibre les seues vinyetes d’humor gràfic. Dijous que ve, 30 de juny, a les 19.30 h, a la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació del llibre 20 años dibujando la fila 12, de Paco Roca Chorques. Tot seguit, a les 20 hores, s’inaugurarà una exposició de la col·lecció completa dels originals d’una selecció de 200 vinyetes publicades tant en el setmanari L’Informador de la Costera, en la seua primera època, com en l’edició comarcal de Levante-EMV. Aquesta exposició podrà visitar-se de l’1 al 16 de juliol.

El llibre, que recull la selecció de les vinyetes publicades en dues dècades, compta amb articles dels periodistes Josep Lluís Fitó i Agustí Garzó, així com de Ximo Sánchez, expresident de la Junta Local Fallera i antic regidor de l’Ajuntament de Xàtiva.

El llibre es posa a la venda, a un preu de 10 euros, amb la finalitat de recaptar fons per a les entitats socials i associacions que treballen amb col·lectius vulnerables. En aquest context, l’Ajuntament de Xàtiva dona suport a la iniciativa de Paco Roca, reconegut artista faller, il·lustrador, vinyetista i artista plàstic, vinculat des de sempre al sentiment solidari que anima a tantes i tantes persones i entitats de la nostra ciutat.

Compartir el artículo

stats