Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Una bandera LGTBIQ+ de 20 metres a Miramar

El consistori ha preparat una "globotà" i un taller de ràdio per a celebrar el Dia de l'Orgull

9

Una bandera LGTBIQ+ de 20 metres a Miramar

L'Ajuntament de Miramar ha instal·lat la bandera LGTBIQ+ més gran de la comarca de la Safor, amb una longitud de 20 metres i 9 metres d'amplària, que ha sigut confeccionada pels veïns i veïnes del municipi i està instal·lada a la plaça de la Música. 

A més, la Regidoria d'Igualtat ha preparat una sèrie d'activitats per a celebrar el Dia de l'Orgull. Entre aquestes, es troba la lectura d'un manifest per part de l'alcaldessa, Pilar Peiró, i la regidora d'Igualtat, Natalia Vila. A continuació, els assistents podran participar en una "globotà" i gaudir del taller de ràdio "Fem Públic l'Orgull" que, posteriorment, podrà sentir-se a través de la pàgina municipal.

Vila ha assenyalat que "davant el repunt del discurs d'odi, tant les institucions com la ciutadania hem d'intensificar el treball i la cooperació en la lluita contra el racisme, l'homofòbia, transfòbia i la resta de formes d'intolerància". "Des de l'Ajuntament alcem una gran bandera contra la discriminació d'aquest col·lectiu com a símbol de condemna rotunda a la incitació de l'odi i ho fem amb orgull", ha indicat.

Compartir el artículo

stats