Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'elit dels escacs internacionals torna a Torrent

‘València, Bressol dels Escacs’ es disputarà de l'11 al 17 de juliol a la Sala Cívica de l’Antic Mercat

Presentació del torneig 'València, Bressol dels Escacs'

Un any més, la ciutat de Torrent serà l'escenari del III Torneig Internacional ‘València, Bressol dels Escacs’, la competició impulsada per la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent, que tindrà lloc de l'11 al 17 de juliol a la Sala Cívica de l’Antic Mercat. Allí es donaran cita uns 160 participants, incloent-hi mitja dotzena de grans mestres (el rang més elevat d'aquesta disciplina) i competidors locals, que tindran l'oportunitat d'enfrontar-se a grans referents del panorama internacional i optar als 10.000 euros dels diferents premis. 

“Amb la celebració d'aquest esdeveniment tornem a situar Torrent com un lloc de referència dels escacs a escala mundial, atraient jugadors internacionals de renom i fomentant el creixement de la disciplina al nostre territori”, destaca la regidora d'Esport, Susi Ferrer. Per la seua banda, el director esportiu i de comunicació de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, Luis Barona, remarca que “és un honor tornar a celebrar aquest torneig a la ciutat de Torrent”.

Cal destacar que, a diferència de l'any passat, aquesta edició estarà oberta al públic i comptarà amb un aforament d'entre 40 i 50 persones. Igualment, els taulers electrònics permetran al públic seguir la competició a través d'Internet, per a aquelles persones interessades que no puguen acudir-hi presencialment.

Compartir el artículo

stats