Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mor ofegat un home a Oliva

Tant els socorristes com el personal del SAMU van tractar de reanimar-lo, però sense èxit

Banyistes d’Oliva, al costat d’un socorrista en una de les cadires d’altura MARTA GARCÍA CARBONELL

La mar s’ha cobrat una víctima més, en aquest cas a la localitat saforenca d’Oliva. Es tracta d’un home de 65 anys que va morir ahir quan es banyava a la platja de l’Aigua Morta. El succés va ocórrer cap a les 19 hores, segons informava el CICU en un comunicat. Els serveis de rescat van acudir fins al lloc només rebre l’avís que una persona havia sigut treta de l’aigua inconscient.

Els primers a actuar a causa de la proximitat del servei van ser els professionals del Servei de Socorrisme de la platja d’Oliva. Durant diversos minuts, fins a l’arribada del SAMU que havia mobilitzat el CICU, se li van practicar a l’home maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsiques. Una vegada va arribar al lloc el personal sanitari, van començar amb la reanimació cardiopulmonar avançada. No obstant això, passats uns minuts, els facultatius van observar que l’home no responia, cosa que confirmava que l’home ja havia mort.

El cos sense vida de l’home va ser traslladat fins a l’anatòmic forense de València, on se li practicarà l’autòpsia que revelarà les causes exactes de l’ofegament.

Compartir el artículo

stats