Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mor al volant en tractar d’esquivar un gos en la carretera

La víctima tenia un fort vincle amb la Llar de Sant Antoni de Castelló

Mor al volant en tractar d’esquivar un gos en la carretera Francisco Martín. / EL DÍA

Paco, un home de 49 anys de Puente Genil (Còrdova), va morir després de patir un accident de trànsit a la carretera A-318, a la província de Sevilla.

La víctima tenia un fort vincle amb la Llar de Sant Antoni de Castelló —que va expressar les seues condolences en les xarxes socials— i era un dels fundadors de la protectora d’animals La Guarida, de Puente Genil.

Totes dues associacions col·laboren en el rescat i la cura d’animals. Precisament, l’accident en el qual va morir Paco es va produir en tractar d’esquivar un gos. El mort va fer un cop de volant i va xocar bruscament contra una barana. En el contratemps també va morir Neva, la seua mascota.

Afirmen els seus coneguts, en una publicació en el periòdic El Día de Córdoba, que: “Francisco era una alma mater de La Guarida. Germà de la presidenta, Nuria Martín, era una persona que es desvivia pels animals, era l’encarregat de mantindre’ls en bones condicions, alimentar-los en el refugi, portar-los al veterinari i, fins i tot, fer desplaçaments llargs per a atendre els requeriments que l’activitat de la protectora demanava”.

Compartir el artículo

stats