Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les parades afecten les deu bases espanyoles en les quals opera RyanairEP

Parada

Dues cancel·lacions i 55 retards en la quarta jornada de vaga en Ryanair

Els dos vols cancel·lats feien els trajectes Barcelona-Londres i Londres-Barcelona i els retards han afectat Palma en major mesura

Dos vols han sigut cancel·lats aquest dijous i 55 més han patit retards en l’última jornada de vaga de les quatre a les quals estan convocats aquesta setmana a Espanya els tripulants de cabina de passatgers en Ryanair pels sindicats USO i Sitcpla.

Segons ha informat USO amb dades fins a les 13.00 hores, els dos vols cancel·lats feien els trajectes Barcelona-Londres i Londres-Barcelona.

Els retards han afectat en major mesura Palma (15 vols d’eixida o arribada demorats), Màlaga (11 retardats) i Barcelona (10).

A Sevilla i Eivissa s’han registrat retards en 5 vols d’entrada o eixida en cada aeroport; a València i Alacant, 3 en cada cas; a Santiago de Compostel·la, 2; a Madrid, 1, i a Girona, cap.

Les parades afecten les deu bases espanyoles en les quals opera Ryanair (Madrid, Màlaga, Sevilla, Alacant, València, Barcelona, Girona, Santiago de Compostel·la, Eivissa i Palma).

Després de les vagues de juny i juliol, USO i Sitcpla mantenen les parades setmanals, de dilluns a dijous, fins al 7 gener de 2023, en demanda d’un conveni col·lectiu signat sota la legislació espanyola.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.