Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sagunt uneix de nou el 9 d'Octubre amb el comerç local

El consistori fa una campanya per a incentivar les compres sense eixir del municipi

Un moment de la presentació de la campanya. Mónica Arribas

Un 9 d'Octubre lligat a les compres en el comerç local. Aquesta és la proposta que ha tornat a llançar enguany l'Ajuntament de Sagunt amb la condició d'incentivar al màxim el consum en els establiments més pròxims.

Amb el lema "Els regals més dolços en el comerç local”, la campanya va més enllà dels típics massapans de la mocaorà, sinó que s'estén a tota mena d'establiments.

"Hem repartit bosses i cartells per tots els comerços. A més, veurem la iniciativa en xarxes socials des de hui fins diumenge, encara que l'hem volguda estendre fins al dia 12, incidint en la importància de comprar en les nostres botigues", deia l'edil de Comerç, Ana María Quesada, en presentar la iniciativa en el saló de plens, agregant que la campanya compta amb un pressupost de 8.8734,29 euros.

El president de l'associació de comerciants, José Luis Doblaré, ha agraït la iniciativa municipal i ha esperat que es continue així "per a ajudar-nos a continuar subsistint".

L'alcalde, Darío Moreno, ha recordat la importància que el comerç i els gremis artesanals han tingut en la història de la Comunitat Valenciana però, especialment, que "no sols formen part de la nostra herència, sinó que també ho facen en el nostre present i el nostre futur".

A banda d'això, ha tornat a incidir en com són de fonamentals els "actes individuals de compra", i ha recordat tant el seu paper en la generació d'ocupació com les paraules de la presidenta de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sagunt (Facosa), Lola Torrente, respecte al pes que el sector tindria a la comarca si els establiments foren una sola empresa.

Compartir el artículo

stats