Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cinc ferits per la frenada d'un autobús de l'EMT a València

Les víctimes han hagut de ser evacuades a l'Hospital Dr. Peset

L'incident de trànsit amb 5 ferits ha ocorregut en un autobús urbà, hui, a València. En la imatge, foto d'arxiu d'un vehicle de l'EMT. JMV/JP

Cinc persones han resultat ferides de diversa consideració hui en un incident de trànsit ocorregut en un autobús de l'EMT a la Gran Via Germanies, a València, tal com han assenyalat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Les víctimes han sigut evacuades a l'Hospital Dr. Peset després de rebre l'assistència sanitària d'urgència. 

El succés s'ha produït vora les 11.30 hores de hui, quan un autobús urbà de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha hagut de frenar d'emergència quan circulava per la Gran Via Germanies. 

Poc després, s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a diversos passatgers del vehicle que havien resultat ferits a conseqüència de la maniobra. 

L'incident de l'autobús de hui a València ha ocorregut a la Gran Via Germanies German Caballero

Cinc ferits

El CICU ha enviat al lloc un equip mèdic d'Atenció Primària, una unitat d'SVB i dues ambulàncies convencionals. En total, els serveis sanitaris d'emergència han atés cinc persones: quatre dones d'entre 50 i 75 anys i un home de 46.

Després d'aquesta primera atenció mèdica d'urgència, les víctimes han sigut evacuades a l'Hospital Dr. Peset de València. Totes elles presentaven "dolor costal o cervical", segons el CICU. 

Compartir el artículo

stats