Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Canvi de nom per a l’Arena que construeix Juan Roig a València

El recinte multiusos, que s’alça al costat de l’Alqueria del Basket, té un pressupost de més de 280 milions d’euros

Recreació de com serà el Roig Arena que el president de Mercadona construeix a València.

Roig Arena. Aquest serà el nom de l’Arena València, el recinte multiusos que Juan Roig està construint en la capital del Túria al costat de l’Alqueria del Basket, també propietat seua. Així ho ha anunciat hui Licampa 1617, la societat del president de Mercadona, que ha assegurat que la nova denominació del qual fins ara era conegut com a Casal España Arena “respon a la necessitat d’establir un nom clar, senzill, identificable i que reconega el llegat de Juan Roig i la seua família”.

El recinte Roig Arena té un pressupost de més de 280 milions d’euros (íntegrament finançats per Juan Roig “amb el seu patrimoni personal”) i té com a objectiu acollir esdeveniments singulars que posicionen València i la Comunitat Valenciana “internacionalment”. L’espai revertirà en 50 anys a favor de la ciutat i permetrà crear al voltant de 300 ocupacions directes i indirectes, al mateix temps que generarà un impacte econòmic de més de 10 milions d’euros a l’any.

El Roig Arena està actualment en obres: ja va per la segona fase d’execució. Licampa

Les obres del Roig Arena

El multiusos està actualment en obres, concretament, en la seua segona fase d’execució (estructura de formigó i metàl·lica, coberta, façana i forjats de les plantes). Al costat de la construcció del recinte del Roig Arena s’alçaran diverses infraestructures complementàries com:

  • un estacionament amb més de 1.000 places
  • un parc amb zones verdes
  • un edifici que es convertirà en la nova seu del València Basket Club
  • una sala multiusos de 1.200 m²
  • zones de restauració amb terrasses i àrees prèmium
  • nou col·legi públic Les Arts, ja construït

Licampa és una altra de les iniciatives que ha posat en marxa Juan Roig i que se suma a organitzacions com ara Marina d’Empreses, Fundació Trinidad Alfonso, València Basket i l’Alqueria del Basket.

Compartir el artículo

stats