Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Esgoten les places d’Anglés en l’EOI Virtual en menys d’una hora

Un grup d’estudiants a les portes de l’EOI de València-Saïdia. GERMAN CABALLERO

Les persones interessades en la repesca de places d’Anglés en l’EOI Virtual que no van poder inscriure’s en aquell moment han tingut una segona oportunitat i han esgotat les places en menys d’una hora. La Conselleria ha oferit les places que finalment havien quedat vacants després del període inicial de matrícula i ha sigut aquest dimecres, mateix dia que comencen les classes.

Concretament, es tracta de places d’Anglés dels diferents nivells, però no de Valencià, l’altre idioma amb el qual aquest curs s’estrena l’EOI Virtual, que ofereix classes totalment en línia. En concret, en la convocatòria extraordinària que s’obri aquest dimecres a les 9.00 hores és de: 1A2 (117 places); 2A2 (58 places); 1B1 (77 places); 2B1 (97 vacants); 1B2 (107 places); 2B2 (50 places); 1C1 (153 places), i 2C1 (60 vacants).

Quins nivells s’hi impartiran

L’EOI Virtual impartirà aquest curs els nivells A2, B1, B2 i C1 d’Anglés a través de 87 grups de primer i segon d’aquests quatre nivells amb 3.480 places. En el cas de Valencià, s’han creat 14 grups en total de B2 (1r), C1 (1r) i C2 (1r i 2n), que sumen 560 places.

Totes les classes seran en línia i hi inclouran una hora de conversa a la setmana, que és obligatòria. La resta del temari i contingut dels cursos els treballarà l’alumnat, de manera autònoma, des de casa i sense horaris. El preu del curs complet és de 82,54 euros.

Davant de l’escassetat de places veient l’alta demanda que hi ha, la Conselleria d’Educació va explicar que aquest curs es tracta d’un “projecte pilot”, que pretenen ampliar el pròxim 2023-24, també amb altres idiomes, com ara alemany i francés.

Compartir el artículo

stats