Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Riba-roja lliura 40 reconeixements en el Dia de la Policia Local amb la plantilla més gran de la seua història

En aquests moments hi ha 51 agents en la Policia Local i aspira a arribar-ne als 70 efectius l’any 2024

Dia de la Policia Local a Riba-roja de Túria

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria va celebrar dissabte 26 de novembre el Dia de la Policia Local en la qual ha lliurat quaranta reconeixements de diversa índole a agents de la Policia Local i altres cossos de seguretat per serveis o actuacions excepcionals efectuats al llarg del 2022.

L’acte s’ha dut a terme comptant entre les files el màxim nombre d’efectius d’agents locals que ha tingut mai Riba-roja, 51, i es converteix així en el municipi de més de 10.000 habitants amb més agents per habitant de la comarca del Camp de Túria “i amb l’objectiu d’arribar progressivament als 70 agents d’ací al 2024”, ha explicat l’alcalde Robert Raga, que ha informat que en poques setmanes s’hi incorporaran set agents nous, a més de “nous mitjans tecnològics i informàtics”.

Dia de la Policia Local a Riba-roja de Túria

Durant l’acte, en el qual ha participat el director general d’Interior, Salvador Almenar Antón, l’alcalde ha defensat davant de la corporació i els presents la tasca “d’un cos professional, pròxim i admirat per la ciutadania, que pot comptar sempre amb el suport de l’Ajuntament” en l’acompliment de les seues activitats. A més, ha subratllat la cada vegada més especialització de les unitats que conformen la Policia Local, com la de lluita contra la violència de gènere o la de proximitat o de drons que en breu estarà operativa.

L’acte ha viscut un moment emotiu amb el reconeixement en la unitat canina d’Urko, el gos policial que, després de diversos anys i més de 3.500 actuacions, s’ha retirat i ha rebut, per primera vegada, una Creu Blava al mèrit. L’animal, acompanyat del seu amo i company, l’oficial Jesús Manuel Cortés, ha desfilat enmig d’un corredor compost d’altres agents de la unitat canina de la província davant de l’admiració dels assistents.

Dia de la Policia Local a Riba-roja de Túria

L’alcalde ha traslladat el “màxim agraïment” als agents de la Guàrdia Civil presents en l’acte per l’“excel·lent” col·laboració que mantenen i “la protecció que ofereixen”, a més d’enaltir la tasca dels agents de la Policia Local de Paterna per una persecució a la qual van haver de fer front el mes d’octubre passat i que va finalitzar a Riba-roja de Túria.

Compartir el artículo

stats