Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Una responsable de lactància materna de l'Hospital Peset de València.Levante-EMV

Quan i on serà la Primera Trobada de Lactància de la Safor

L'activitat ha sigut organitzada pel Departament de Salut de Gandia

El Departament de Salut de Gandia, junt amb l'Ajuntament de Miramar i diverses associacions de suport a la lactància materna, han organitzat per a aquest divendres 9 de juny la Primera Trobada de Famílies Lactants de la Safor. Serà de 17.30 a 20 hores a la plaça de la Música de Miramar. Hi haurà una "alletada" multitudinària, així com altres activitats: contacontes, xarrades, taules informatives i signatura de llibres de Tú eres la mejor madre del mundo, a càrrec del seu autor, el pediatre José María Paricio Talayero. 

La doctora Lucía Pascual Estruch, pediatra, i la infermera Miriam Peiró Crespo, que gestionen la consulta exclusiva de lactància materna d'atenció primària del departament, han coorganitzat les activitats, que també inclouen una lectura del manifest per la lactància i la realització de la foto per al cartell de la pròxima edició. 

Matrones del Departament de Salut de Gandia també participaran en les taules informatives per a resoldre dubtes i consultes de les famílies que hi acudisquen.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.