Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La intel·ligència artificial, a debat a la CEVED

La CEV i Levante-EMV aborden els reptes i les oportunitats de la IA en les empreses

L’Auditori de la CEV acollirà, el pròxim 4 de juliol, una jornada de debat sobre les possibilitats de la IA

Ja no és només el futur, sinó també el present. Està en boca de tots, i amb raó. La intel·ligència artificial ha arribat per a quedar-se amb nosaltres i ser cada vegada més protagonista en les nostres vides. Per a desgranar què és el que ens trobarem i com poden les empreses aprofitar al màxim el seu potencial —i reduir-ne els perills—, Levante-EMV i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) han organitzat per a dimarts que ve, 4 de juliol, la jornada “Intel·ligència artificial. Oportunitats i desafiaments per a les empreses de la Comunitat Valenciana”.

La cita començarà a les 9.45 hores i tindrà lloc a l’Auditori de la CEV, al carrer Hernán Cortés, 4, de València. L’obertura serà a càrrec del president de la CEV, Salvador Navarro, i, tot seguit, prendrà la paraula Juan Manuel Corbacho, catedràtic de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat de Salamanca i director del Grup d’Investigació BISITE, que oferirà una ponència amb el títol “Context general i tendències globals de l’aplicació de l’AI en l’empresa”.

A continuació se celebrarà la taula debat “Intel·ligència Artificial en l’empresa: el poder de la dada”. Moderada per la directora de Relacions Institucionals de Prensa Ibérica a València, Silvia Tomás, hi participaran Ángel Alberich-Bayarri (CEO de Quibim), per a tractar la IA aplicada a la salut; Marcos Rozas (director de Transformació Digital en Grupo Gimeno), per a abordar la IA aplicada a la gestió de l’aigua; i Marta Lleó (responsable del programa de fidelitat Mundo Consum), que tractarà la IA aplicada a supermercats.

Una segona taula debat tindrà com a eix les amenaces i oportunitats de la IA en la competitivitat i el creixement socioeconòmic de la Comunitat Valenciana. Hi prendran la paraula Andrés Pedreño, catedràtic d’Economia Aplicada i cofundador i president no executiu d’IT&IS i president de 1millionBot; Nuria Oliver, doctora en IA pel MIT, a més de cofundadora i vicepresidenta de la Fundació Ellis; i Vicente Botti, director de l’Institut Universitari Valencià d’Investigació en IA (VRAIN) i de la Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence (valgrAI). La taula serà moderada per José Rosell, president de la Comissió de Societat Digital de la CEV.

Per a tancar la jornada, Miguel Jiménez, fundador i CEO d’FFWD-Futures Intelligence and Strategic Foresight, oferirà la ponència “Navegant la incertesa en temps d’intel·ligència artificial”.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.