Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Arranca el festival Festardor al Port de Sagunt.Daniel Tortajada

28

El Festardor, en suspens per la falta d'un permís de Cultura

La tercera edició del festival està prevista per a l'11, 12, 13 i 14 d'octubre al Port de Sagunt

Falten pocs dies perquè comence el Festardor, el certamen de rock, ska i punk que ha posat Sagunt en el mapa dels festivals de la C. Valenciana. Encara que la tercera edició del festival està en suspens a causa de la falta de la llicència que concedeix la Direcció General de Cultura i Patrimoni, perquè el Festardor se celebra als terrenys de la Nau de Tallers, adquirits fa pocs anys per la Generalitat a l'Estat. 

En aquests mateixos terrenys se celebren cada any els festejos taurins al Port de Sagunt. L'última llicència d'ús la va signar Carmen Amoraga, antiga directora general de Patrimoni. 

L'organització va sol·licitar a l'Administració l'ús d'aquest espai per a la celebració del festival, amb el pagament de la taxa d'ocupació. A partir d'aquest moment, es va obrir un termini de tres mesos per a resoldre el permís. 

No obstant això, aquest encara no ha sigut concedit per a la realització del certamen, que ni tan sols ha pogut iniciar les tasques de muntatge. 

L'any passat, el Festardor va comptar amb més de 15.000 visitants i va deixar a Sagunt un impacte econòmic de 2 milions d'euros. 

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.