Un camió perd la càrrega i col·lapsa el 'bypass' a l'altura de Paterna

Retencions de fins a 7 quilòmetres compliquen la circulació per l'A-7 

Aspecte de l'A-7, amb problemes de circulació.

Aspecte de l'A-7, amb problemes de circulació. / DGT

Miguel Marzal

El trànsit a València està sent complicat este migdia festiu al bypass a causa d'un accident de trànsit en el qual un camió ha perdut la seua càrrega a l'A-7 entre les localitats de Loriguilla i Paterna. En eixe punt s'ha concentrat una llarga cua de vehicles, la qual cosa ha complicat la circulació en direcció Alacant, tal com informa la Direcció General de Trànsit (DGT) en xarxes socials. 

Concretament, el tram afectat va del quilòmetre 327 al 324, de la Canyada a Loriguilla, que en estos moments presenta retencions de fins a 7 quilòmetres. 

En plena operació eixida del pont de la Constitució, les cues a l'Autovia de la Mediterrània s'han produït entre les 11.40 i les 12.15 hores, segons el Centre de Gestió de Trànsit de València.

Les retencions afecten dos dels tres carrils, entre els quilòmetres 327 i 334, a causa de la caiguda de la càrrega del camió en este punt de l'autovia.

En la resta de les carreteres valencianes de moment no hi ha complicacions en el trànsit a causa de l'operació eixida, informen les mateixes fonts.

Suscríbete para seguir leyendo