Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Llombai crea la Ruta dels Miradors amb un traçat que oferix vistes privilegiades

L'itinerari s'endinsa en el paratge natural del Tello, que oferix panoràmiques de la província de gran bellesa 

Espectaculars vistes des de la muntanya de Llombai. Levante-EMV

L'Ajuntament de Llombai ha creat la Ruta dels Miradors, el recorregut de la qual permet endinsar-se en el Paratge Natural del Tello, un bell enclavament que acull dos de les talaies més emblemàtiques del poble i de la comarca: l'Estepar i els Alts de València.

El mirador de l'Estepar s'ha renovat per complet amb una zona de pícnic i de descans. Des d'allí es poden contemplar els pobles del Marquesat i les muntanyes que els envolten: Colaita, Matamon o el cim del Benicadell.

Un parell de persones passegen per la ruta. Levante-EMV

En els Alts de València «s'ha muntat una plataforma elevada per a gaudir de les vistes més privilegiades de la costa de València: l’Albufera, el Saler, la serra Calderona i fins i tot el pic del Penyagolosa», detalla la regidora de Turisme, Trini Lliso. Els dos miradors estan equipats amb panells informatius que reflectixen els recursos patrimonials, paisatgístics i ambientals de la zona. 

La Ruta dels Miradors es pot completar a peu o amb bici des de Llombai, la torre d'Alèdua o del mirador de l'Estepar. L'itinerari, que està senyalitzat, passa pel Pouet de l'Estepar, hui en procés de condicionament, molins mil·lenaris, l'horta i el secà, antics corrals, paratges de bosc mediterrani i, sobretot, oferix unes vistes privilegiades.

Compartir el artículo

stats