Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'incendi de Simat, situat al costat del barranc de MaletLevante-EMV

Es declaren dos incendis forestals a la Safor

El Servici d'Emergències de la Generalitat ha informat de dos incendis forestals que s'han declarat a la comarca de la Safor. Un d'estos afecta una zona situada al costat del barranc del Malet de Simat de la Valldigna, entre els termes municipals d'esta localitat i la de Benifairó. El Centre de Coordinació d'Emergències ha establit la situació 1 del Pla especial d'incendis forestals (PIF) com a mesura preventiva, a causa de la proximitat d'alguns xalets per la zona.

Fins al lloc s'han desplaçat dos mitjans aeris, dos autobombes i dos unitats de la brigada de bombers forestals de la Generalitat. L'alcalde, Sebastián Mahiques, està pendent de rebre informació sobre l'evolució de les flames i confia que els servicis d'emergència aconseguisquen controlar l'incendi prompte.

Intens fum que emana de l'incendi de Simat

D'altra banda, s'ha declarat un incendi a Barx, en una zona pròxima a la Drova. Com en el cas de Simat, s'ha activat la situació 1 del PIF per la possible afecció a béns no forestals, segons informen des del 112. El servici d'emergències ha enviat a la zona dos mitjans aeris, dos dotacions de bombers del Consorci Provincial de València, dos autobombes i tres unitats del cos de bombers forestals de la Generalitat, una d'elles helitransportada.

El fum de l'incendi de la Drova

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.