Els bombers sufoquen dos xicotets incendis forestals a Xàtiva

Els incidents van tindre lloc a les cinc de la vesprada i a les deu de la nit

Imatge d’arxiu d’una actuació de bombers forestals

Imatge d’arxiu d’una actuació de bombers forestals / Agustí Perales Iborra

Els bombers van sufocar ahir dos xicotets incendis forestals a Xàtiva. Així, el primer dels conats es va originar passades les cinc de la vesprada. Un veí va alertar el 112 sobre un incendi generat en un camp abandonat situat prop de la nau de l’Ajuntament en el polígon industrial. Una dotació de bombers forestals va apagar les flames, que van afectar una zona de matoll.

L’altre focus es va originar passades les deu i quart de la nit. Un altre veí va alertar el 112 sobre un incendi prop de la zona d’un depòsit. El veí explicava que “estava en flames la zona del depòsit situat prop del carrer Via Augusta”.

Una patrulla de la Policia Local va confirmar que hi havia foc en la part superior del camí de la Bola, i posteriorment va poder comprovar que es tracta de la zona on es troba el depòsit. Després d’obrir una cadena que dificultava l’entrada a la zona, dos dotacions del parc de bombers de la capital de la Costera van extingir les flames. L’agent forestal de guàrdia de Bicorp també es va personar en el lloc. En total, es van cremar uns 100 metres quadrats d’arbustos, restolls i herba seca; els pins s’hi van veure poc afectats.

D’altra banda, un incendi iniciat a les tres del matí a Ontinyent s’ha saldat amb cinc ferits.

Suscríbete para seguir leyendo