Paiporta ha sigut seu de la tercera jornada de la Lliga Autonòmica de patinatge de velocitat. La pista de la localitat va acollir les diferents curses de totes les categories, en un esdeveniment que va comptar amb la participació de vuit clubs i un total de 190 esportistes.

Aquesta tercera jornada ha sigut la primera convocada en horari de vesprada-nit, una mesura per a evitar les hores de les temperatures més altes i afavorir el confort dels esportistes i també del públic assistent.

Les patinadores i patinadors locals han tingut una destacada actuació, amb 13 medalles repartides en totes les categories, des de benjamins, tant masculins com femenines, fins a les tres categories absolutes, amb les medalles A, B i C.

Destaca el ple de medalles en Absoluta C masculina, on els patinadors de Paiporta han ocupat tot el pòdium, igual que ha succeït en categoria Absoluta femenina A.

Ara, el Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta es pren un descans i reprendrà la competició al mes de setembre.

L’esdeveniment ha estat organitzat pel Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta, amb la col·laboració del Servei Municipal d’Esports de la Regidoria de Joventut i Esports. Han assistit l’alcaldessa, Maribel Albalat, la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, així com altres membres de la corporació municipal.