La plaça 3 d’abril de Paiporta acollia el passat dissabte el concert homenatge al gran músic i veí de la localitat Vicent Tarazona.

Paiporta celebra un concert en commemoració de Vicent Tarazona

El concert, una nit de música pop dels anys 60 i 70, forma part de les activitats programades dins de Cultura a la Fresca, la proposta de la Regidoria de Cultura per gaudir d’un estiu segur i amb activitats lúdiques i d’oci a Paiporta.

L’acte, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat; la regidora de Cultura, Esther Torrijos, així com representants de la família de Vicent Tarazona, va estar presentat pel periodista Quique Peña, que va dedicar unes emotives paraules sobre el llegat d’aquest prodigiós baixista paiportí, al mateix temps que va fer un breu recorregut per la seua dilatada trajectòria professional i la seua biografia.

Tot seguit, es va donar pas a un vídeo amb imatges i escenes d’alguns dels concerts i records més significatius de Vicente Tarazona acompanyant a músics com Julio Iglesias o Frank Sinatra. A continuació, començava el concert, amb l’actuació dels grups ‘Inercia’ i ‘Fuego’, que posaren la nota de color i la música pop dels 60 i 70 fent gaudir al públic assistent.

Un altre dels moments més especials i sorprenents va ser l’emissió d’un àudio amb un missatge del cantant Julio Iglesias, on manifestava la gran estima que sentia  per Vicente Tarazona i afirmava que Vicente «volia molt a Paiporta i a la seua terra valenciana. Era un valencià que caminava pel món presumint de ser-ho. Paiporta era el seu lloc».

Amb totes les mesures

El públic paiportí va mostrar un comportament exemplar i es va congregar de manera nombrosa, amb les limitacions d’aforament i seguint totes les mesures anticovid en vigor, per donar aquest reconeixement en forma de concert a un dels seus músics més il·lustres.

El concert, amb un aforament reduït, va comptar amb presència policial per assegurar el correcte compliment de totes les mesures preventives anticovid, així com de personal d’acomodació que va ajudar a ubicar al públic a les seues localitats, garantit el respecte de la distància de seguretat entre persones.