Les ones d’Aldaia Ràdio han acollit un centenar de veus diferents durant aquest estiu de la mà de «Refresca’t», un nou programa que va nàixer amb l’objectiu d’entretenir i mantindre al dia als aldaiers i aldaieres de l’actualitat més propera, així com donar veu als col·lectius municipals.

Entre els diferents participants es troben el col·lectiu faller, moros i cristians, associació Corretraca o Clavaris del Crist. També han comptat amb la col·laboració dels comerciants, amb ACODA i AVEMA, o del món de la cultura: pels seues micros han passat el tenor Pascual Andreu, els grups Rumbo a Flavia i Funkiwis o l’escriptora Cristina Pérez.

A més, també ha volgut sumar-se a la celebració del Centenari de La Baixà i ha convidat als clavaris del Crist i a artistes com Hugo Chinesta, Pilar Rodríguez o Alexi Alemany. Així mateix, el programa va tractar la candidatura d’Aldaia per a ser Ciutat Creativa de l’Artesania del Palmito a la Unesco.

Els podcasts de «Refresca’t» es poden trobar al web i a la plataforma Ivoox, i, segons asseguren, han obtingut rècord de reproduccions setmanals per programa en este primer estiu de programació de la nova Aldaia Ràdio.