L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), està desenvolupant programes i activitats de prevenció en drogodependències orientades a l’àmbit educatiu, amb l’objectiu de reforçar la labor preventiva dels propis centres.

En les pròximes setmanes, en coordinació amb els equips directius i d’orientació dels centres educatius d’Infantil i Primària, es facilitaran els materials preventius «Contes per a conversar» i «Brúixola» amb l’objectiu que el professorat del cicle d’infantil i primària els treballe amb l’alumnat dels nivells.

L’Ajuntament de Burjassot ha impulsat una exposició juvenil per a la prevenció de les violències sexuals que recorrerà, durant els mesos de novembre i desembre, diferents instituts. La mostra ja ha arribat a l’IES Federica Montseny, on estarà fins al 29 de novembre. D’altra banda, l’IES Vicent Andrés Estellés, la rebrà del 22 de novembre al 3 de desembre.

Amb el títol «Canvia el conte», aquesta exposició està subvencionada pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Está formada per nou panells que aborden diferents temàtiques.