L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Aldaia presenta la seua nova temporada amb una programació escènica variada i per a tots els públics. Entre els referents més esperats estaran "Històries Extraordinàries", de Javier Gurruchaga i l’Orquestra Mondragón, el nou treball de Sole Giménez, o la dansa de València Dancing Forward.

En octubre, a més, s’oferix el flamenco de "Vivancos Live", l’espectacle musical "El tocadiscos de Joan Fuster", les audicions escolars "Conta’m com sona", Umbral d’Hongaresa Teatre, i els concerts de Novembre Elèctric i JazzWoman. A més visitarà Aldaia el swing de "Smile", de Dóminol Sisters.

Per altra banda, les associacions musicals locals celebraran els seus tradicionals concerts, commemoracions i intercanvis amb altres bandes musicals del territori valencià, trobades solidaries i de Nadal. Un desembre al qual el cicle nadalenc Bonic-per a xiquets i xiquetes- portarà els espectacle "Paraules a les butxaques", de Los Combi, "Mamma África" del grup de percussió Amores i "La máquina de Rube Goldberg" amb Nacho Diago i El Escalante.

Altres ubicacions, més cultura

Aldaia a més disposa de diversos centres culturals que simultàniament donen oportunitat i oferixen més opcions per a totes les disciplines artístiques.

Al Teatre del Mercat es programará la XVII Lliga d’Improvisació d’Aldaia, o l’actuació de Nadal del Grup de Danses de la Roda d’Aldaia. Al templet de Plaça Europa s'escoltarà cant valencià amb la Colla Brials. I al Museu del Palmito (MUPA) d’Aldaia, arriba l'exposició "Prietas las filas. Vida quotidiana i franquisme", exposició itinerant del Museu Valencià d’Etnologia.