Un any més, l’Ajuntament de Massamagrell i Escola Valenciana tornen a impulsar conjuntament el programa «Voluntariat pel Valencià», amb el qual els veïns i les veïnes del municipi podran parlar en valencià durant una hora a la setmana al llarg de deu setmanes.

Aquesta serà la VII edició del programa que organitza l’Ajuntament de Massamagrell i que també inclourà un grup de conversa i excursions com eixides a museus.

La presentació de l’activitat serà el pròxim dia 16 de novembre, a les 19 hores, a la sala de conferències del Centre Cultural de Massamagrell.

Curs intensiu de valencià C2

D’altra banda, també s’ha organitzat un curs intensiu de valencià C2, per als que estiguen interessats a preparar les proves que fa la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) o la Cieacova.

Les classes tindran lloc a l’Aulari del Centre Juvenil des del 14 de novembre fins a l’11 de gener, amb un horari de 17 a 19 hores els dilluns i de 17 a 20 hores els dimecres i divendres. En total, l’alumnat cursarà 50 hores —40 presencials i 10 en tallers de redacció i oral—.

Les inscripcions per a cursar aquesta activitat es podran realitzar els pròxims dies 8 i 9 de novembre al Centre Cultural de la localitat fins que s’esgoten les places existents i a un preu de 50 euros per persona.