Quan diem açò, molta gent que ja tenim una certa edat, ens en recordem d´alguna campanya publicitària d´associacions de defensa animals per tal de donar eixida a tots eixos éssers abandonats i que necessitaven afecte. Éssers que alguna gent sense sentiments ni entranyes havien abandonat perquè ja els resultaven molestos perquè s´havien fet grans o por qualsevol altre motiu que mai, insistisc, mai tenen cap justificació.

Ara sembla que deurem canviar l´objecte de la frase i donar-li una altre contingut. Adopta criatures, no les compres. Este deuria ser uns dels arguments contra la compravenda de criatures que és el que resulta d´un procés de ventres de lloguer.

Que no ens enganyen amb retòriques populistes i neoliberals. Els ventres de lloguer tenen com a última finalitat la compravenda de criatures a escala mundial. Criatures fruit d´un desig que, com en els cassos dels animals pot ser puntual, perquè en definitiva és un desig.

Desconec el número de criatures que són susceptibles de ser adoptades tant al País Valencià com a l´estat Espanyol, però estic segura que en hi hauria per a totes les persones que tenen desig de ser pares i/o mares. El que passa és que volen altra cosa, volen perpetuar l´estirpe paterna. I de pas anar eliminant la figura de la mare en el sentit literal i fins i tot legal

Per altra banda, qui te estos desitjos de paternitat no adoptiva, i compra éssers humans li dona carta de naturalesa a tot un entramat d´empreses que operen a l´àmbit mundial i que actuen de forma no sé fins a quin punt d´acord amb la legalitat internacional per tal de continuar guanyant diners a qualsevol preu. Però això sí, la matèria prima que necessiten són els cossos de les dones, que encara, som les úniques que podem gestar vida.

Per molt garantista que puga ser la legislació que al respecte tinga un país o un estat, no és pot oblidar mai eixa realitat: que la matèria prima són els cossos de les dones per a donar gust a un desig, no a una necessitat. I el resultat, eixes vides humanes, que són literalment venudes, perden el dret a conèixer a les dones que les han gestat y que biològicament són les seues mares.

Com ja vaig dir a l´anterior article, gestar ha de ser un acte d´amor i mai un negoci. Si despullem d´eixe amor un embaràs acabem convertint-lo en algo mecànic sense cap altre sentit que parir com ho fan les femelles no humanes amb objectius clarament mercantils i no gens afectius.

I no, no em val l´argumentació de la llibertat de les dones per a poder-ho fer. I no em val per molts motius, però sobretot no em val perquè només s´utilitza quan juga a favor del patriarcat capitalista. Quan juga a favor dels drets de les dones, intenten contínuament ser reprimits per tal de mantenir l´ordre establert. I eixe ordre és el del capitalisme patriarcal sense escrúpols.

Un ordre assassí que tot ho justifica per tal de guanyar diners. Que no dubta en deixar els cossos de les dones i el de les criatures que estes gesten al nivell de mera mercaderia amb la qual es guanyen diners. Això és tot per a esta gent. Indigne i fins a cert punt, crec que podria ser criminal.