L´eurodiputada de Ciutadans Carolina Punset ha deixat el partit de Albert Rivera. Per a mi es una molt bona noticia que una dona com ella denuncie les posicions ultra liberals que ha abraçat aquest partit. Un partit que no té escrúpols per dir hui una cosa i demà una altra contraria. Un partit que vol regularitzar la prostitució i els ventres de lloguer perquè veu el negoci que és pot fer amb els cossos de les dones com a materia prima. I a qui no els importa gens ni mica com les dones hagen pogut aplegar a eixes situacions límits.

Ho volen fer, això si, amb eufemismes. Sense acabar de dir totes les veritats per a no quedar danyats pel discurs feminista que assenyala amb el dit a qui vol treure partit econòmic alb el sofriment de tantes dones i nenes. Però el que proposen va molt més enllà de l´ètica política. Estem acostumant-nos a que els seus programes vagen a cop de titular de premsa. Rivera sap com moure´s als temps mediàtics. Però això no és política. La política és una altra cosa. No sols eixir tota l´estona a les televisions i altres mitjans dient el que alguna gent vol escoltar perquè està farta de la corrupció del Partit Popular.

Fer política, sobretot quan se´ls ha assecat la boca dient que venien a regenerar-la, es pensar en els problemes de la gent i mirar com donar-los solucions. Fer política es que cap nena o nen puga passar gana o tenir fred. Fer política és que no hi hagen cues eternes a la sanitat pública per tal de millorar les condicions de vida de la gent malalta. Fer política es aparcar banderes i buscar solucions. Fer política es deixar de parlar de lo meu per parlar del de tots i totes.

Sembla que eixes coses Rivera, Arrimadas i eixa gent no saben el que és. Sembla que cada cop que obren la boca pot ser per a dos coses; desacreditar a qui ha accedit al govern d´una manera lícita a través d´una moció de censura i l´altra es parlar «de los españoles» que mai tampoc de «las españolas» amb tota la càrrega simbòlica que això comporta.

No podem oblidar que, després de les eleccions general de finals del 2015, el hui molt crític amb l´actual govern, va pactar amb ell donar-li suport per a formar govern. A Rivera i la seua gent no li importa la gent si no es per a que els aplaudisquen i els voten. El seu objectiu no es altre que ficar a la gent en contra de qui governe, sempre i quan no siguen ells.

Per a les dones seria molt perillós un govern amb esta gent perquè ja ens veuen com a fonts de negocis tot i que siguen il·lícits. Si apleguen al poder, ho convertiran en lícit amb tota classe d´eufemismes i després serà massa tard. S´apropen molts campanyes electorals i, per tant, eleccions de tot tipus. Tinga´m responsabilitat de a qui i perquè li donem el nostre vot perquè després serà massa tard.