A banda de si l'hospital de campanya de Madrid "infermera Isabel Zendal" és o no apropiat, i per això ha sigut calcigat pel govern Sánchez, potser per gelosia o per enveja, pero ahí està complint dignament el seu paper, ara ens assabentem que l'hospital de campanya de València s'ha tingut que desallotjar pel vent, en la consegüent mofa, que es dir que el van a batejar com a "enfermera Carmen Sarmiento, que se fue al servicio y se la llevó el viento".

Però ja es veu que el fet més important no és si anem tenint prou vacunes i xeringues, i perquè li hem tingut que donar vacunes a Andorra sense haver-ne ací suficients; la cosa més important, com a objecte de distracció, és parlar dels problemes amb estos hospitals, i si n'hi ha polítics que es van vacunant sense pertocar-los, o militars, o ves-te'n tu a saber.

¿Això és el que realment deu preocupar-nos? Tots, o quasi tots, els qui s'han vacunat segurament ho han fet perquè els encarregats de vacunar així els ho proposarien en el seu moment com a una cosa normal, ja que són gent a peu de canó i a més amb funcions molt directes relatives a l'epidèmia. ¡Però no!, cal que es faça sang i traure carnassa perquè tots mirem cap ahí i no cap al costat més greu i aclaparador: al fet que no estan venint les vacunes a milers, tal com havia promés el govern.

I a més, ¿per què eixa preocupació de si es vacunen abans uns que altres?; si es quasi segur que n'hi haurà molts que no pensen vacunar-se, per allò que no saben que pot passar tot seguit, si n'hi haurà efectes secundaris, que si no serà eficaç, que si...

Personalment no soc antivacuna, però no hi tinc cap pressa, la rebré quan em toque per la meua edat i circumstàncies i procurant ser l'últim de la llista.

S'ha corregut massa en la seua elaboració i alguna marca no és de confiança pels seus precedents d'estafes acumulades, segons he llegit en algun mitjà. I sense entrar en si se n'han tret de fetus humans o no, que procuraré que la que em posen no siga d'eixa classe.

Sempre he sigut de medecina preventiva i tots els anys em pose la de la grip, i en el seu dia, la de la grip A; però esta vegada estaré a l'espera, sense presses, sabent que aplegarà a tots.

Més tard, quan n'hi haja vacunes per a tots, entrarem en la dinàmica de si n'hi haurà gent que no vulga posar-se-la i seran eixos els egoistes i antisolidaris, les mateixes coses que es diuen ara dels qui se l'han posat sense, teòricament, pertocar-los.

Siguem conseqüents i deixem de llaurar en la mar. Que vinguen les vacunes ja i que arriben a tots i que no es justifiquen les negligències i la manca de liderat en Europa amb acudits de si s'han vacunat sense correspondre'ls i que tots ells han de dimitir.

Al final, els qui s'han vacunat sense "pertocar-los" és "el xocolate del lloro", però més absurd és eixir, com ha fet Puig, amb que "ara no et vaig a donar la segona dosi, per a què t'empapes", propi més bé de rabinades infantils, i sent un balafiu absurd el posar-ho en pràctica.

En fi, a vore si aconseguim ser seriosos d'una vegada i pe