Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Marc, Raúl i Monrabal jugaran la final del Savipecho contra Pere Roc II i Santi

El trio de Pablo, Brisca i Lorja també aconsegueix la classificació en raspall al trinquet de Bellreguard

Marc, Raúl i Monrabal jugaran la final del Savipecho contra Pere Roc II i Santi

El Trofeu Savipecho ja té configurades les seues finals per al pròxim diumenge 11 de desembre al trinquet d´Oliva. En la modalitat d´escala i corda, el trio format per Marc, Raúl i Monrabal va aconseguir ahir la seua classificació després de véncer a Francés, Pere i Tomás II (40-60) a Bellreguard.

Liderat pel rest de Montserrat, l´equip blau va saber aguantar en la primera part de la partida, on sempre va anar per darrere al marcador fins al 40-40. A partir d´ahí van posar una marxa més i van encarrilar la victòria amb un efectiu tram final de partida. L´encontre, disputat en tot moment, va arrancar els aplaudiments del públic amb quinzes intensos.

Cal destacar que Pere va jugar ahir després de la pilotada al nas que va rebre el passat divendres a Sueca i que va suposar una fractura amb desviament del tabic nasal per al mitger de Pedreguer.

A la final del diumenge, Marc, Raúl i Monrabal es trobaran a Oliva amb la parella de Pere Roc II i Santi, que el dissabte es van des-fer de Soro III i Javi (30-60) amb autoritat, a pesar dels pronòstics de la «càtedra» de Pelayo, que es van pronunciar favorables a l´equip del rest de Massamagrell.

Partida vibrant de raspall

D´altra banda, Pablo, Brisca i Lorja van eliminar ahir a Montaner, Sanchis i Raúl en la segona semifinal de raspall (10-25). La partida, vibrant per moments, va caure a favor dels blaus gràcies a la potència de Pablo i el alt nivell mostrat per Brisca, que va provocar l´ovació dels espectadors. El trio jugarà el diumenge pel títol davant Sergio, Canari i Roberto, que el dissabte no van donar opcions a Ricard, Néstor i Seve en la semifinal a Pelayo, tal com va reflectir el marcador final: 25-0.

Compartir el artículo

stats