Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El futbol entra al trinquet

El Levante UD estudia sumar-se a la iniciativa del Villarreal per celebrar un gran trofeu en estiu

El futbol entra al trinquet

El futbol valencià ha decidit entrar al trinquet i acompanyar a la pilota en el seu camí cap al futur. A hores d’ara, el Levante UD estudia l’opció d’afegir-se al Villarreal CF en l’organització d’un campionat d’escala i corda que reuniria a les grans figures de la modalitat i suposaria un gran impuls per a l’esport autòcton. Una assistència de gol que no es pot desaprofitar.

L’equip de la Plana va celebrar el passat estiu la segona edició del Trofeu Villarreal CF, una iniciativa que naix mitjançant la plataforma «Endavant Pilota Valenciana» de l’entitat grogueta. El torneig va estar configurat per dues semifinals i una final. Totes les partides es van celebrar al trinquet Salvador Sagols de Vila-real i els pilotaris van jugar amb la samarreta del club de La Ceràmica. El premi per l’equip guanyador, que finalment va ser el trio de Pere Roc II, Félix i Nacho, va ser de 3.500 euros.

Tot açò és possible gràcies al projecte «Endavant Esports» del Villarreal CF. Una ferramenta del club que presidix Fernando Roig per a promocionar l’esport valencià i recolzar i patrocinar alguns clubs i esportistes d’elit, com per exemple el Playas de Castellón de futbol sala o el tenista Roberto Bautista.

Per a enguany, la intenció és que el Levante UD també entre en escena. Encara que els detalls no estan tancats, la idea és que l’equip granota participe de forma visible al trofeu, que ara pasaria a tindre el trinquet de Pelayo com altra seu a més del de Vila-real. D’esta manera, podria haver partides entre jugadors amb la samarreta grogueta i l’escut del Villarreal CF contra altres amb la blaugrana i l’emblema del Levante UD.

Els contactes entre les dos institucions ja s’han produït i la relació entre els seus dirigents durant els últims anys ha sigut molt bona.

El Trofeu Centenari granota

El Villarreal CF està demostrant una sensibilitat especial amb la pilota valenciana, ja que va camí de la preparació d’un segon campionat professional. Com el club castellonenc, el Levante UD també ha tingut detalls amb el món de la vaqueta, encara que l’últim va ser fa uns anys. El club d’Orriols va protagonitzar el III Master de Pilota Ciutat de València-Trofeu Centenari Levante UD, en l’any 2009. Un torneig que es va celebrar a Pelayo, amb un total de 15 pilotaris. Cal recordar que l’actual propietari del trinquet de Pelayo, José Luis López, és un dels grans accionistes del Levante UD, club del que va ser president en la dècada dels 90.

Compartir el artículo

stats