Síguenos en redes sociales:

Puchol II i Pere, campions del Trofeu Mestres

La final, que omplí el trinquet, fou una demostració de l´espectacularitat de l´ escala i corda

Trofeu Mestres de pilota valenciana

50

Puchol II i Pere, amb la ferida de Pedrito, s'han proclamat vencedors del Trofeu Mestres al derrotar en la final al trio de Genovés II, Javi i Tomás i Oltra de feridor, per 60 a 45. El trinquet de Pelayo va registrar una gran entrada, fregant el ple. La confrontació fou una lluita que va provocar nombroses ovacions per l'entrega absoluta de tots els contendents.

L´afició disfrutà de la depurada tècnica de Genovés II, de la demostració de poder de Javi de Massalfassar; de la intel·ligent presència de Tomás. De fet, durant els dos primers terços de la partida va dominar el trio en el marcador i pareixia amb solidesa suficient per a mantindre la iniciativa fins a la victòria final.

Però no fou així ja que reaccionà la parella, que anà de menys a més, amb un Puchol II que va exhibir tot el seu repertori i que va saber aprofitar amb eficàcia tots els rebots que li arribaven. També va resultar decisiva la determinació de Pere, especialment inspirat en els jocs finals. Després de la igualada a 45 sentenciaren la partida davant un trio que va entrar en una fase de dubtes i que va paréixer acusar l'esforç de la primera part de la partida.

La regidora d'esports de l'Ajuntament de València, l'alcaldessa de Vinalesa i el director territorial del Banc de Sabadell van ser els encarregats d'entregar els trofeus als protagonistes d'una final que va complir amb totes les expectatives.

Pulsa para ver más contenido para ti