El Puig B lidera en solitari l'Autonòmic de frontó parelles

La competició arriba aquest cap de setmana a la màxima categoria

El Puig esta destacant en primera.

El Puig esta destacant en primera. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El 37 Campionat Autonòmic de frontó parelles Trofeu Diputació de València arriba este cap de setmana a la 5a jornada amb El Puig B com a líder en solitari de la competició després d’imposar-se el passat cap de setmana al Racó de la Pobla de Vallbona, el seu màxim competidor fins el moment.

El plat fort d’esta quarta jornada el van protagonitzar aquests dos equips, que compartien el primer lloc de la classificació. Els dos conjunts volien consolidar el lideratge i així es va veure reflectit al marcador amb un ajustat 37-41, que deixa primers al de l’Horta Nord.

Bvalbe El Puig A va caure a casa davant u dels equips més consolidats de la competició, Ninobe Quart de Poblet A per 29-41. Els de l’Horta Sud continuen en tercer lloc amb 9 punts molt prop de El Puig B, que compta amb 11, i el Racó de la Pobla que en té 10.

Ninobe Quart de Poblet B va ficar les coses difícils a Almussafes, però no va ser suficient i finalment els de la Ribera Baixa van aconseguir emportar-se la partida per un ajustat 35-41. Els dos equips seguixen en les últimes posicions.

A la 5a jornada s’amidaran CPV Almussafes contra Bvalve El Puig A. El diumenge a les 11:00h Bvalve El Puig B jugarà contra Quart de Poblet B. La jornada es completa amb el duel de Ninobe Quart de Poblet A contra Racó de la Pobla de Vallbona.

En la resta de categories cap de setmana, Tavernes Blanques encapçala la classificació a Segona, seguit d'Almenara. A Tercera, l'equip més fort és Ontinyent, amb 4 victòries en 4 jornades.

Pel que fa a les categories entre setmana, a Primera el líder és Vinalesa, també amb 4 triomfs i 9 punts, seguit de Pelayo, que en té 6. Els grups de Segona estan liderats per Castelló E - Borriana, Almussafes C i Autos Meliana. A Tercera, Meliana D i la Pobla de Vallbona B encapçalen els grups A i B respectivament.

Quant a les categories femenines, Ajuntament de Beniparrell lidera la classificació de Primera, amb 9 punts, seguit de Justo Ballester Meliana A, amb 6. A Segona, la formació més destacada és la d'Almenara, amb 15 punts; Disid Alfara B, amb 10, ocupa el segon lloc.