Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alfafar i Cheste esperen als bascos Titín III i Xala

Dos llegendes de la pilota basca tornen a terres valencianes - Les partides es jugaran l´últim cap de setmana de gener

L'empresa Garfe ha tancat dos desafiaments en terres valencianes amb la presència de dos dels seus millors jugadors professionals: Titín III i Xala. Els frontons triats són els d'Alfafar i Cheste, clàssics entre els clàssics de l'especialitat. Les dates triades: l'últim cap de setmana de gener. El dissabte dia 28 a Alfafar i el diumenge dia 29 a Cheste. Els cartells definitius encara no s'han donat a conéixer però sonen els noms de Pasqual de La Pobla, un dels millors especialistes en la modalitat, quatre vegades campió en terres valencianes, títol que ha renovat engunay, així com del cubà-valencià Lemay, un altre dels jugadors que pot presumir de quatre títols consecutius en la máxima categoría. És quasi segura la presència de Carlos de Massalfassar.

Des de l'empresa riojana, una de les més actives en la pilota a mà en els últims anys, s'assegura que «Titín i Xala són dos pilotaris que ja han entrat en la història gran de la pilota a mà i la seua presència en els festivals és garantia d'èxit i de resposta de públic. Ambdós estan molt il·lusionats amb esta nova cita amb l'afició valenciana», El jugador de La Rioja i el bascofrancés estan considerats com dos dels pilotaris més tècnics i intel·ligents de les últimes dècades.

«El mago de Tricio» ja ha jugat en els millors frontons valencians com El Puig, Cheste, Massalfassar o Tuéjar i en totes les cites ha deixat el segell de la seua professionalitat. Xala també ha jugat algun dels clàssics duels que es van organitzar per Frediesport en Natzaret. Estes dos partides comptaran amb el seguiment de Levante TV, que emetrà les imatges produïdes pel canal televisiu de l'empresa organitzadora.

Compartir el artículo

stats