Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Victòries de Marc i Genovés II per a un apassionant tram final de Lliga

El trio del de Montserrat té peu i mig en les semifinals i quatre equips es mantenen empatats a punts

Victòries de Marc i Genovés II per a un apassionant tram final de Lliga

La fase regular de la Lliga d´escala i corda afronta les dues últimes jornades amb quasi tot per decidir després dels resultats de les dues partides d´ahir. Al trinquet de Borriana, l´equip de Marc de Montserrat, Pere i Tomás II es va imposar por 60-35 a la parella de Soro III i Santi. Este marcador suposa que el trio ja té peu i mig en la següent ronda perquè suma sis punts i és segon a la classificació, a tres del líder i fins ara únic classificat per a les semifinals, la parella de Puchol II i Nacho.

D´altra banda, Soro III i Santi es queden amb tres punts, penúltims a la taula classificatòria, només per davant de Genovés II, Félix i Monrabal, que també tenen tres punts. De fet, este equip va sumar la primera victòria de la Lliga ahor al trinquet de Murla. Ho va fer amb un resultat clar (60-35) contra el trio de l´Ajuntament de Benidorm, conformat per Pere Roc II, Jesús i Carlos. L´equip de la Marina podria haver sentenciat a l´equip de Genovés II, que de no haver sumat haguera quedat despenjat amb zero punts.

Tanmateix, estos últims resultats deixen les portes de les semifinals obertes de bat a bat per a tots els equips a falta de dues partides per concloure la fase regular.

Per una banda, el trio de Marc, Pere i Tomás II, ara en la segona plaça i virtualment classificat per a les semifinals, s´haurà de vore les cares amb el de Francés, Javi i Bueno, tercer amb tres punts. La partida serà el diumenge a Dènia.

El mateix diumenge, a Vilamarxant, Puchol II i Nacho poden afonar en la taula al trio de Pere Roc II, Jesús i Carlos, que compten amb tres punts i necessiten sumar sí o sí per no jugar-se-la a cara o creu en la última jornada. La parella ja està classificada, pero voldrà conservar la seua condició de líder per als creuaments.

De totes formes, la partida més emocionant serà la del dimarts 20 de febrer al trinquet de Massamagrell. Soro III i Santi, amb tres punts, s´enfrontaran a Genovés II, Félix i Monrabal, també amb tres punts. El trio que no sume en esta partida tindrà molt poques opcions de clavar el cap en les semifinals de la Lliga. El triomf sembla condició indispensable per a passar de ronda i lluitar per la final.

El trio de Ian, líder en raspall

A la modalitat de raspall, el trio de Ian, Canari i Ricardet és líder en solitari amb sis punts després de les dues primeres jornades de campionat. Moltó, Tonet IV i Lorja ocupen la segona posició, amb quatre punts i moltes opcions de classificació. A més, els trios de Marrahí, Sergio i Montaner sumen tres, tres i dos punts respectivament, mentre que el trio de Guadi, Brisca i Miravelles tanquen la classificació sense puntuar. Haurà d´estrenar el seu caseller el pròxim divendres, quan ha de jugar contra Moltó, Tonet IV i Lorja a Piles.

Abans, la partida entre els equips de Ian i Marrahí inaugurarà la tercera jornada de la Lliga de raspall a Guadassuar el dimecres.

Compartir el artículo

stats