Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els trios de Pere Roc II i Puchol II lluitaran pel V Diputació d´Alacant

El trinquet de Benissa acollirà la gran final del trofeu el pròxim divendres a partir de les 19 hores

Els trios de Pere Roc II i Puchol II lluitaran pel V Diputació d´Alacant

Hi ha final. El trio de Pere Roc II, Pere i Carlos va derrotar ahir a Xàbia al de Genovés II, Félix i Tomás II (60-35) i es va classificar per a la final del V Trofeu Diputació d´Alacant, en la que ja estava esperant rival l´equip de Puchol II, Héctor i Bueno. Serà a Benissa, el pròxim divendres a partir de les 19.00 hores.

El trio de Pere Roc II, que el divendres va caure a Dénia davant el de Puchol II, va recuperar ahir les bones sensacions i va imposar la seua pegada davant el conjunt de Genovés II. Tots dos equips estaven obligats a guanyar per passar a la final de la competició i els rojos van estar més afinats a l´hora de decidir en els moments importants de la partida.

D´esta manera, la final serà una repetició de la partida es que va celebrar la nit del divendres a Dénia, on Puchol II va desequilibrar l´encontre gràcies al seu dolç estat de forma.

Última prova abans de la Copa

La final del divendres serà l´última prova abans de que es conega la configuració de la XI Copa Diputació de València, per a la que la Fundació ultima els detalls. L´any passat es va jugar amb un format de huit parelles repartides en dos grups. Puchol II i Monrabal II van aconseguir el títol a Llíria.

Compartir el artículo

stats